Inscriere Kim Hyung Tak Coaching seminar

Acum ai sansa remarcabila de a afla tot ceea ce doresti despre  tehnica si tactica in tir cu arcul de la remarcabilul Kim Hyung Tak, unul dintre cei mai apreciati antrenori din lume !
Coach Kim  este cel care a condus echipa Koreei spre primul loc mondial ani la rand. Academia de tir cu arcul pe care a infiintat-o in Korea este un adevarat loc de pelerinaj pentru arcasii de performanta care doresc sa ajunga in topul clasamentelor, si multe din echipele pe care le vedeti pe podiumurile campionatelor mondiale si olimpice fac cantonamente la Academie sub indrumarea lui coach Kim. Din acest motiv seminarele sale de coaching in strainatate sunt limitate, programul de acasa fiind plin.
Kim Hyung Tak a accepat insa  invitatia noastra de a veni in Romania anul acesta, si suntem onorati sa va invitam sa va inscrieti la acest eveniment special! Este o ocazie unica de a invata tot ceea ce inca nu stiti de la antrenorul cu cea mai mare experienta de coaching din lume.
Coach Kim va sta in Romania 5 zile. Programul este prezentat mai jos.
Atentie, In cea de-a treia zi sunt doar 6 locuri pentru analiza personalizata, doar  6 arcasi – primii inscrisi –  vor beneficia de antrenament individual iar coach KIm le va analiza tehnica de tragere si le va oferi solutiile sale de imbunatatire a tehnicii. Toti cei 6 arcasi pot asista si la analizarea si antrenamentul celorlati, intreaga zi.

Ne dorim ca de aceasta oportunitate sa se bucure cat mai multi arcasi romani. De aceea am rezervat perioada initiala de inscrieri doar pentru arcasii din Romania.
De la 1 mai  pretul se va schimba si in plus va fi deschisa inscrierea si pentru arcasii si antrenorii din tarile din jur care doresc sa vina.

Program zilnic

9.00-12.30 curs
12.30- 13.30 pauza de pranz
13.30-18.00 curs

25,26 septembrie: tehnici de antrenament recurve si compound, tehnici specifice arcului traditional +intrebari si raspunsuri 25 de locuri – pentru aceste doua zile alegeti  Modulul Sportivi

27 septembrie: 6 locuri : antrenament individual cu Kim Hyung Tak – analiza video a tragerii, identificarea elementelor care necesita imbunatatire, gasirea solutiilor, exersare –   alegeti Modulul Individual
Toti arcasii inscrisi au ca bonus sansa de a asista si la antrenamentele celorlati, din care pot afla elemente esentiale de identificare si corectare a erorilor

28,29 septembrie: tehnici pentru antrenori si instructori -25 de locuri –  tehnici de instruire pentru initiere, abordari tehnice pentru sportivii de performanta, studiu detaliat al ochirii si release-ului,  elemente de tuning arc + intrebari si raspunsuri.
Avem si doua invitate speciale pentru acest modul de antrenori:
Alina Reut – psiholog – va prezenta elemente de psihologie sportiva in tir cu arcul
Lucia Leahu -kinetoterapeut – va prezenta tehnici de pregatire musculara specifica tirului cu arcul si modalitati de revenire dupa efort.
– alegeti Modulul Antrenori

Toate cursurile  din timpul semniarului vor fi sustinute in limba engleza si nu va exista translator.

Preturi

Modulul Sportivi – 2 zile – 200 euro
Modulul individual – ziua 3: Sesiune antrenament + asistenta – 150 euro
Modulul antrenori – 2 zile + asistenta la Modulul individual  – 300 euro
Modul general – participare la cursurile din zilele 1,2,4,5 + asitenta in ziua 3 – 350 euro.  (Acest modul nu include si antrenamentul personalizat, care se rezerva separat)
Taxa pentru asistenta in ziua 3 este de 50 de euro (cine doreste sa asiste la analiza si antrenamentele individuale ale celor 6 inscrisi)

Formularul de inscriere se va deschide pe data de 25 martie, cu 6 luni inaintea inceperii seminarului.

Pentru plati

Diarc Special Group SRL
Cont IBAN: RO14INGB0000999912187836
Banca: ING